Ζωδιακά ζευγάρια που μπορούν να «τρέξουν» μαζί μια επιχείρηση

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη... δουλειά!

Άννα Ζαμάνη
Ζωδιακά ζευγάρια που μπορούν να «τρέξουν» μαζί μια επιχείρηση

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για ένα ζευγάρι να είναι μαζί όλη την ημέρα και να μοιράζονται εκτός από το σπίτι τους και τον… εργασιακό τους χώρο. Το να μπορέσεις να είσαι συνέταιρος με το ταίρι σου και να τρέχετε μαζί μια επιτυχημένη επιχείρηση, είναι μεγάλο στοίχημα. Μόνο τρία (και ένα bonus) ζωδιακά ζευγάρια θα μπορούσαν να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Για πάμε να τα δούμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΖΥΓΟΣ

Ο Δίδυμος και ο Ζυγός καταλαβαίνονται με κλειστά τα μάτια. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν μια επιχείρηση η οποία θα έχει να κάνει με εξυπηρέτηση πελατών και δημόσιες σχέσεις. Μανούλες και οι δυο στο κομμάτι αυτό. Με λίγα λόγια, κόβει ο ένας και ράβει ο άλλος. Η επιτυχία είναι δεδομένη γιατί έχουν κοινούς στόχους και πρακτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ισχύς εν τη ενώσει. Εδώ μιλάμε για ένα πολύ αποδοτικό ζευγάρι. Η Παρθένος είναι «μυρμήγκι» στη δουλειά, δεν σταματά να εργάζεται και να παράγει και ο Αιγόκερως είναι άψογος στην διαχείριση της επιχείρησης και στο management. Στόχος του είναι μόνο η επιτυχία και το κέρδος και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

ΛΕΩΝ-ΚΡΙΟΣ

Αν αυτοί οι δύο καταφέρουν να παραμερίσουν λίγο τον εγωισμό τους και να συμφωνήσουν στο ποιος κάνει το κουμάντο στην επιχείρηση, τότε να ξέρεις ότι μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά και να πετύχουν μεγάλα πράγματα. Γιατί και οι δύο είναι ηγέτες, έχουν στόχο τα λεφτά και την καλή ζωή και κάνουν τα πάντα για να βγάλουν λεφτά και να καλύψουν τα γούστα τους.

ΤΑΥΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για το ζευγάρι που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία, όχι απλά μια επιχείρηση της σειράς. Τα δύο ζώδια που έχουν στο αίμα τους το χρήμα, ξέρουν πώς να το βγάλουν, έχουν επιμονή, εμμονή και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Δεν σταματούν μπροστά σε κανένα εμπόδιο και πάνω από όλα βάζουν το συμφέρον της οικογένειας, την ασφάλεια και την οικονομική της σταθερότητα και ευημερία.

Bonus: ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ μιλάμε για ένα ζευγάρι πρόκληση. Καταρχήν είναι δύσκολο αυτοί οι δύο να είναι μαζί, ωστόσο μην τους υποτιμάς. Ο Καρκίνος δίνει στον Υδροχόο όσα του λείπουν από συναίσθημα, αγάπη και φροντίδα και ο Υδροχόος δίνει στον Καρκίνο κάτι το διαφορετικό και είναι μια πρόκληση για εκείνον. Το συγκεκριμένο ζευγάρι αν άνοιγε μια επιχείρηση, θα μπορούσε άνετα να πάει καλά, κι αυτό γιατί ο Καρκίνος είναι άψογος στην οικονομική διαχείριση, αλλά και συγκρατημένος, ενώ ο Υδροχόος είναι καινοτόμος και θα έδινε ιδέες που κανένας άλλος δεν θα είχε σκεφτεί. Γεγονός που θα τους έκανε μοναδικούς στην αγορά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved