Είσαι Ταύρος και... single; Έλα σου πω τι φταίει!

Το στραβό σου το κεφάλι! Οκ, πλάκα κάνω, χωρίς να κάνω, αλλά έλα να σε πιάσω και σε καθίσω κάτω και να σου πω, τι κάνεις και έχεις τον ανθρωποδιώκτη και τι μπορείς να κάνεις!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Είσαι Ταύρος και... single; Έλα σου πω τι φταίει!

Αν έχεις ωροσκόπο ή και Αφροδίτη στον Ταύρο, έλα, βάλε καφέ και κάτσε κι εσύ στην παρέα μας!

Είσαι single, γιατί –παραδέξου το- έχεις αποφασίσει ότι δεν υπάρχει κανένας ή καμία που να σου αρέσει αρκετά, ώστε να… ξεβολευτείς. Πιστεύεις –και πολύ καλά κάνεις- ότι για να βγεις από το σπίτι και να κάνεις έστω και την προσπάθεια να γίνεις αρεστός ή αρεστή, θα πρέπει να έχεις ήδη δει ή λάβει εξαιρετικά σημάδια και vibes από το άλλο άτομο, διαφορετικά, δεν αξίζει το χρόνο που θα ξοδέψεις ή την ενέργεια που απαιτείται.

Είσαι single, επειδή προτιμάς τον εαυτό σου από μια κακή παρέα. Καλά κάνεις. Δεν κάνεις υποχωρήσεις, δείχνεις ξεκάθαρα ποια είναι τα όρια σου και σε σέβομαι πολύ για αυτό.

Είσαι single και μερικές φορές, το τραβάς το πράγμα στα άκρα: ενώ ξεκινάς να γνωρίζεις κάποιον ή κάποια, δείχνεις όχι μόνο ποια είναι τα όρια σου, αλλά βγάζεις και προς τα έξω μια άρνηση να διαπραγματευτείς ή να κάνεις κάποιες ορθές και λογικές υποχωρήσεις, ακριβώς επειδή –βιαστικά κι άδικα- πιστεύεις ότι το άλλο άτομο μπορεί και να μην αξίζει να ασχοληθείς άλλο μαζί του.

Είσαι Ταύρος και είσαι single, διότι ενώ είσαι πολύ τρυφερός και δοτικός και αξιόπιστος, στην πορεία, μπορεί να επαναπαύεσαι μέσα στις σχέσεις που δημιουργείς και να δείχνεις κλειστός, απόμακρος ή ακόμα και παρτάκιας. Αυτό συμβαίνει γιατί αφήνεσαι και βαραίνεις. Μήπως να κυνηγούσες λίγο περισσότερο τα πράγματα; Μήπως να εξέφραζες τα συναισθήματα σου, όχι μόνο με πράξεις (μαζί σου σε αυτό), αλλά και με λογάκια;

Ό,τι κι αν φταίει που είσαι single, σου αναγνωρίζω ένα πράγμα: τα πας μια χαρά με την πάρτη σου και δεν χτυπιέσαι που δεν είσαι ζευγαρωμένος!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved