Συχνά μπερδεύουμε την ειλικρίνεια αυτών των ζωδίων με ασέβεια

Δεν σε προσβάλλουν. Τη γνώμη τους σου λένε απλά

Άννα Ζαμάνη
Συχνά μπερδεύουμε την ειλικρίνεια αυτών των ζωδίων με ασέβεια

Ας ξεκινήσουμε λίγο χωρίζοντας τους ανθρώπους σε τρεις κατηγορίες. Αυτούς που ενώ θα μπορούσαν να είναι διπλωματικοί και ευγενικοί, επιλέγουν να σου πουν αυτό που σκέφτονται για να σε προσβάλλουν, αυτούς που δεν θα σου πουν αυτό που σκέφτονται για να μην σε προσβάλλουν και αυτούς που θα σου πουν ειλικρινά αυτό που έχουν στο μυαλό τους χωρίς να έχουν καμία διάθεση ούτε να σε γλείψουν, αλλά ούτε και να σε θίξουν. Είναι απλά αληθινοί και ειλικρινείς και τίποτα περισσότερο. Στην τρίτη κατηγορία θα αναφερθούμε σε αυτό το άρθρο και θα βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο μόνιμα παρεξηγημένος από τους γύρω του. Είναι ένα άτομο όμως που δεν έχει καμία διάθεση ούτε να προσβάλλει κόσμο, ούτε να το παίξει γλυκούλης και γλίτσας και να αρχίσει να γλείφει. Είναι απλά ο εαυτός του και λέει αυτό που σκέφτεται. Είναι ειλικρινής ως το κόκαλο και αυτό δεν του βγαίνει σε καλό. Τις περισσότερες φορές καταλήγει να τσακώνεται ή να τον έχουν στη μπούκα απλά και μόνο επειδή άνοιξε το στόμα του και είπε την αλήθεια του. Είναι παρορμητικός και δεν βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό. Εκφράζεται αφιλτράριστα και καταλήγει να… μπλέκει. Δεν είναι ασεβής. Αλήθεια στο λέμε. Ειλικρινής είναι. Και αυτό είτε το εκτιμάς και τον κρατάς, είτε όχι και τον αποφεύγεις. Απλά πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει να λένε τα χειρότερα για τον Τοξότη και το πόσο αγενής είναι. Οι περισσότεροι όμως που τον κατηγορούν, κάνουν λάθος και τον έχουν παρεξηγήσει. Ο Τοξότης δεν είναι αγενής. Ειλικρινής είναι. Αυτό που σκέφτεται το λέει, χωρίς να νοιάζεται πώς θα το πάρει ο άλλος. Σε κάθε ερώτηση που θα του κάνεις, θα πάρεις την «ακατέργαστη» απάντηση. Δεν θα σου χρυσώσει το χάπι. Όσο κι αν σε πονάει εσένα, θα σου πει αυτό που θα του έρθει πρώτο στο μυαλό. Όπως και με τον Κριό, έτσι και με τον Τοξότη, είτε εκτιμάς την ειλικρίνειά του και τον κρατάς, είτε απλά τον αποφεύγεις και δεν του μιλάς. Απλό;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κριός, Τοξότης και Υδροχόος είναι η Αγία τριάδα της ειλικρίνειας. Όχι, δεν τους αγιοποιούμε. Σου λέμε απλά ότι όπως και οι άλλοι δύο, έτσι και ο Υδροχόος, δεν υποκρίνεται, δεν φιλτράρει τη σκέψη του και δεν μασάει τα λόγια του. Ο Υδροχόος πιστεύει σε κάθε είδους ελευθερία και μια από αυτές είναι και η ελευθερία του λόγου. Δεν είναι ψεύτης και υποκριτής για να σου πει κάθε είδους παπάτζα απλά και μόνο για να μην σε θίξει. Δεν τον νοιάζει. Θα σου πετάξει κατάμουτρα την αλήθεια του και αν εσύ δεν μπορείς να την διαχειριστείς είναι δικό σου πρόβλημα. Ούτε ο Υδροχόος είναι αγενής. Ειλικρινής ως το κόκαλο είναι και τουλάχιστον με άτομα σαν εκείνον ξέρεις τι άνθρωπο έχεις απέναντί σου και πού βαδίζεις. Δεν τρως παραμύθι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved