Αυτά τα ζώδια λατρεύουν τα ελαττώματα της εμφάνισής τους

Τα θεωρούν μέρος της γοητείας τους

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτά τα ζώδια λατρεύουν τα ελαττώματα της εμφάνισής τους

Τα ζώδια,που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, βλέπουν τα ελαττώματά τους ως αναπόσπαστο στοιχείο της γοητείας τους. Θεωρούν τέλειο μόνο τον... Θεό και δεν τα απασχολεί το οποιοδήποτε χαρακτηριστικό έχουν πάνω τους, που "ξεφεύγει" από την τελειότητα κι αυτό είναι που τα κάνει πιο σαγηνευτικά και αγαπητά. Ας δούμε ποια είναι αυτά:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει χιούμορ και ενδεχομένως και κάποια ελαττώματα ή κιλά παραπάνω, αλλά δεν τον νοιάζει. Ποτέ δεν πρόκειται να επηρεαστεί από το μοντέλο που προβάλλουν τα περιοδικά ή τα social media και σίγουρα δε θα ακούσει την γνώμη κανενός. Θα είναι όπως του αρέσει, θα φορέσει ό,τι θέλει, όπως το θέλει και δεν θα τον ενδιαφέρουν ούτε τα σχόλια, ούτε τα βλέμματα. Υποστηρίζει τις επιλογές του, έχει αυτοπεποίθηση, τρέλα και πάνω απ' όλα γελάει με την καρδιά του!

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί πιστεύουν ακράδαντα στο ότι ο καθένας πρέπει να είναι πρώτα ειλικρινής με τον εαυτό του και μετά με τους άλλους κι έτσι αγκαλιάζουν πρόθυμα τα ελαττώματά τους, είτε πρόκειται για την εμφάνιση είτε για τον χαρακτήρα τους. Έτσι, αντί να κρύβουν μερικά από τα ενοχλητικά χαρακτηριστικά τους πίσω από τοίχους ανασφάλειας ή αμφιβολίας, τα προβάλλουν άφοβα και γίνονται κομμάτι της γοητείας τους. Κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το κάθε πρόσωπο που τους προσεγγίζει να μην βλέπει ή να αποδέχεται τις ατέλειές τους γιατί αυτό που τους κερδίζει είναι η ζεστασιά της παρουσίας τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες, όπως δε "βλέπουν" κάτι άσχημο στους άλλους, όσον αφορά στην εμφάνιση, κυρίως, αλλά έχουν τα δικά τους μάτια και στέκονται σε αυτό που τους βγάζει ο κάθε άνθρωπος, στην αύρα του, έτσι είναι και για τα ελαττώματά τους. Δεν... υπάρχουν! Δε θα σταθούν ποτέ σε λεπτομέρειες, σαν την απέναντί τους Παρθένο, πχ στη μεγάλη ή γαμψή μύτη, τα πεταχτά αφτιά ή τα στραβά δόντια και θα μιζεριάσουν. Το σημαντικότερο είναι να αγαπιούνται γι' αυτό που πραγματικά είναι γιατί έτσι κάνουν κι οι ίδιοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved