Μάιος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Παπασταύρου Λίντα
Μάιος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από ταζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Μάιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου, άλλωστε είναι ο μήνας των ερωτευμένων και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις τώρα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα. Εννοείται ότι αν έχεις Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, είναι πολύ πιο πιθανό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, τον Ερμή από τις 16/5, τον Ήλιο και τον Δία στον Ταύρο, έως τις 25/5 συμπρωταγωνιστείς όλον τον μήνα, οπότε λογικό είναι να αυξάνονται οι πιθανότητες για να μπεις σε μια σχέση. Από επίμονα φλερτ και προτάσεις θα έχεις ένα σωρό και μάλιστα αρκετά αξιόλογα, οπότε αν απέναντί σου έχεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σου προσφέρει αγάπη, στήριξη και ό,τι λέει να το εννοεί, πώς να του πεις όχι; Επίσης, δεν αποκλείεται μια απλή σχέση να γίνει πιο... στενή, με μια συμβίωση. Η Νέα Σελήνη στις 8/5, δίνει το έναυσμα σε σένα του β' δεκαημέρου, ακόμα και για επισημοποίηση ή συμβίωση. Από τις 20 και μετά, Ηλιος, Αφροδίτη, αλλά και Δίας περνούν στους Διδύμους και 8ο οίκο σου κι εκεί πλέον δε θα κρατιέσαι. Θα σου τονώσουν και το σεξαπίλ και εννοείται ότι θα ελκύεις το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης κι εδώ φαίνεται να ψήνεται καυτό ειδύλλιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, τον Ερμή από τις 16/5, τον Ήλιο και τον Δία στον Ταύρο, έως τις 25/5 στον 5ο οίκο σου, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι πολλές, οπότε και οι πιθανότητες να μπεις σε μια σχέση είναι αυξημένες. Το θέμα βέβαια είναι να θέλεις κιόλας να ζευγαρώσεις, γιατί είναι και η τελευταία σου ευκαιρία να μπεις στον κύκλο των δεσμευμένων, αφού από εκεί και πέρα θα πάρουν άλλοι σειρά. Προοπτικές, πάντως, για κάτι πολύ καλό στην ζωή σου υπάρχουν, όπως είναι βέβαιο και το ότι θα σε διεκδικήσουν πολλοί/ες. Αυτό που μένει από σένα είναι να διαλέξεις τον/ην καλύτερο/η και να πορευτείς.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Δίας θα βρίσκονται στον τον 8ο οίκο σου, περίπου τα 3/4 του Μαΐου, οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα "όχι μόνο σεξ", αλλά "σε σχέση" θα είναι προτεραιότητά σου. Ωστόσο, έχεις όλα τα προσόντα για να μπεις σε μια παθιασμένη, αν είσαι των πολύ αρχικών ημερών, που θα κρατήσει καιρό. Η γοητεία σου και ο ερωτισμός σου θα κάψουν καρδιές και δεν αποκλείται μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθεί ραγδαία. Από τις 20 και μετά, ίσως η τύχη σου να είναι σε κάποιον/α που είναι από το εξωτερικό, άλλη φυλής ή κουλτούρας ή εκτός της πόλης που μένεις και δεν αποκλείεται να γίνεις ή να πετύχεις "ερωτικό μετανάστη".

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved