AstroΤσαούσα 01/05-07/05: Μοιραίοι χειρισμοί

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 01/05-07/05: Μοιραίοι χειρισμοί

Καλωσορίζουμε τον Μάιο με μία όψη σκέτη πρόκληση! Η Αφροδίτη που μόλις προχτές μπήκε στον Ταύρο θα τετραγωνίσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων και κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν μοιραίες εξελίξεις περισσότερο στα οικονομικά τους και την ερωτική τους ζωή. Θα υπάρχει έντονη η ανάγκη να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους κι αυτό θα τους οδηγεί συχνά σε ακραίες αντιδράσεις, ενώ δεν θα λείπουν οι χειριστικές συμπεριφορές και η τοξικότητα. Ωστόσο, ίσως τώρα να έρθουν αντιμέτωποι με ένα επώδυνο τέλος, πχ έναν χωρισμό ή την διάλυση μίας συνεργασίας, ή κάποιου είδους απώλεια που θα τους στοιχίσει συναισθηματικά. Στις 7 του μήνα ο Ήλιος από τον Ταύρο κλείνει το εξάγωνο του με τον Κρόνο στους Ιχθύς και τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων βάζουν τις υποθέσεις τους σε μία τάξη, ενώ βρίσκουν ρεαλιστικές και πρακτικές λύσεις στα προβλήματά τους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, με προσοχή και σύνεση θα πρέπει να διαχειριστείς τις οικονομικές σου υποθέσεις, γιατί μπορεί να πηγαίνεις για τα πολλά και να βρεθείς στο μηδέν. Πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, πιθανώς να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό, αφού μάλλον σε κατευθύνουν με τον τρόπο τους, όμως πρόσεξε μήπως προωθούν αποκλειστικά και μόνο δικά τους συμφέροντα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε χειρίζεται πατώντας πάνω στις ανασφάλειες σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα κάτσεις να σκεφτείς χωρίς βιασύνες και παρορμητισμούς τις επόμενες κινήσεις σου για να μπορέσεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μάλιστα μπορεί να σου έρθει και μία συμπαθητική ευκαιρία για να βγάλεις λεφτά, που μπορεί στο εδώ και τώρα να μην σου γεμίζει το μάτι, μελλοντικά όμως θα αποδώσει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου μπορεί να έχεις επίσης στα ξαφνικά οικονομική άνοδο, όμως πρόσεξε μην χαλάσεις και πολλά χρήματα απερίσκεπτα. Ψυχολογικά θα είσαι μία έτσι, μία αλλιώς και μπορεί να σε στενοχωρήσουν κάποιες σκέψεις που θα κάνεις για λάθη του παρελθόντος.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, η δουλειά και η καριέρα σου αρχίζουν να σου γίνονται εμμονή και προσπαθείς με κάθε μέσον και τρόπο να ανέβεις στην κορφή της ιεραρχίας και να τους έχεις όλους υπό έλεγχο. Προτιμάς για κάποιο λόγο τους πλάγιους και σκοτεινούς τρόπους, ενώ ξεπαστρεύεις και όποιον/α σου κουνιέται πολύ πολύ. Μπορεί πάντως να παίξει κι ένας μεγάλος και μοιραίος έρωτας ή ένας ακόμη πιο μοιραίος χωρισμός στην ζωή σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ένα άγχος για την δουλειά θα το έχεις και μπορεί να βρεθείς και σε δίλημμα για κάποια υπόθεση σοβαρή, ωστόσο θα πάρεις στα κρυφά τις πληροφορίες σου και θα φροντίσεις να βγεις σε όλα λάδι και να τους έχεις όλους ευχαριστημένους. Με τους φίλους σου μπορεί να ξενερώσεις για κάποιο λόγο ή ίσως κάποιος/α να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και να προσπαθήσεις εσύ να βρεις την λύση. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, θα έχεις μία μοναδική ξαφνική ευκαιρία για να ανέβεις επαγγελματικά σε τρελά ύψη. Μπορεί κιόλας να την δημιουργήσεις από μόνος/η σου. Αν σε προβληματίζει το οτιδήποτε, μην ποντάρεις στην βοήθεια φίλων, θα σε απογοητεύσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οι στόχοι σου είναι αμέτρητοι, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου , αλλά επειδή δεν βλέπεις φως όσο το πας συντηρητικά, θα προτιμήσεις να μπεις σε πιο σκοτεινά μονοπάτια και να το πας στο ύπουλο. Οι γνωστοί που θα σε εξυπηρετήσουν, κάποιοι που πετούν την σκούφια τους να κάνετε στα κρυφά κολλεγιές και συμφωνίες κλπ κλπ. Σε κάθε περίπτωση καμία από τις κινήσεις σου δεν γίνεται στο φως της μέρας. Λίγο πολύ έτσι θα σε πάει και στα ερωτικά, αφού είναι λατρεμένο το απαγορευμένο κι οι παράνομοι έρωτες πιο θυελλώδεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, προσπαθείς να βρεις τρόπους να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, όμως μάλλον οι φοβίες και τα άγχη σου δεν σε αφήνουν προς το παρόν να κάνεις βήμα. Οι συζητήσεις με φίλους θα σε βοηθήσουν αρκετά, ενώ κι ένα ταξιδάκι ή εκδρομούλα με την παρέα είναι ένα κι ένα για να φτιάξει η ψυχολογία σου. Σε ένα επαγγελματικό ζήτημα θα έχεις δυσκολίες και δεν θα σου βγει όπως το έχεις σκεφτεί για κανέναν λόγο, όμως με μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση μπορείς να ελπίζεις πως θα τα καταφέρεις στο μέλλον. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, έρχονται ανατροπές στα σχέδια που κάνεις για δουλειά ή σπουδές, όμως κάθε εμπόδιο για καλό. Θα έχεις ακόμη καλύτερες ιδέες και με περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν. Μην εμπιστεύεσαι όμως συνεργάτες σου, γιατί μάλλον στο παίζουν καλοί κι από πίσω σου στήνουν πλεκτάνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου ρίχνεις άκυρο και στέλνεις στο «καλό» κι ακόμη παραπέρα φίλους/ες που υπάρχουν στη ζωή σου μόνο για να σε βαμπιρίζουν και να σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση και γενικότερα είναι τοξικοί, χειριστικοί κλπ κλπ. Από την άλλη βέβαια μπορεί να καψουρευτείς κάποιον/α από την παρέα και να μην κρατιέσαι ή να γίνει το ανάποδο. Πολύ προσοχή σε οικονομικά πάρε δώσε, για να μην ζήσεις δράματα στην πορεία. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, θα κάνεις πολλές και σοβαρές συζητήσεις με τους φίλους σου και συχνά θα είσαι εσύ αυτός/η που θα δίνει την πιο σοφή συμβουλή ή την πιο πρακτική λύση. Σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και σε νομικές υποθέσεις ή ζητήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, θα συναντήσεις δυσκολίες που μάλλον θα σου ρίξουν την διάθεση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μέσα από ένα ξαφνικό γεγονός, θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να βασίζεσαι σε κάποια άτομα του φιλικού σου κύκλου. Πιθανώς να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν θα μπορείς να καλύψεις και θα αποκτήσεις κι άλλα χρέη, όμως το ίδιο εύκολα μπορεί να βρεις βοήθεια και να τα μαζέψεις κάπως ή λεφτά για να τα αποπληρώσεις.

ΛΕΩΝ ♌

Εύκολα θα μπορούσε τώρα, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, να σου κάτσει ένας έρωτας από τους λίγους, αν και στην πορεία δεν είναι βέβαιο ότι τα πράγματα θα είναι ρόδινα. Αν είσαι σε σχέση και την έχετε τραβήξει από τα μαλλιά εσύ και το ταίρι σου για να κρατήσει, ίσως τώρα να φτάσει το τέλος. Από την άλλη επειδή δεν αντέχεται και χώρια, μπορεί μετά από μία μεγάλη κρίση που θα περάσετε να συνεχίσετε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Ομοίως κινούνται και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα επαγγελματικά σου μπορεί να μην πηγαίνουν όπως έχεις ονειρευτεί, όμως είναι σε καλό δρόμο και αν κάνεις αυτά που πρέπει κι έχεις προγραμματίσει η επιτυχία είναι βέβαιη. Οικονομικά κάνεις τις προσπάθειες σου, όσο μπορείς για να μπεις σε τάξη, αλλά οι δυσκολίες παραμένουν. Εσύ που είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις μία ξαφνική τυχερή ευκαιρία για μία καινούρια συνεργασία ή μπορεί να δεις αλλαγές στην σχέση σου, που δεν περίμενες, αλλά θα σου αρέσουν. Ωστόσο, μπορεί να απογοητευτείς σε κάποια φάση, κυρίως γιατί θα σε κυριεύσουν τα άγχη και οι φοβίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, αυτό που σε καίει και σε τσουρουφλάει τώρα που μιλάμε είναι να πετύχεις τους στόχους σου σε θέματα καριέρας και δουλειάς και καθόσον εσύ είσαι η προσωποποίηση της τελειότητας ψάχνεις γύρω- γύρω με το βλέμμα σου να δεις ποιος ή τι φταίει και έχεις μείνει στάσιμος/η. Το τι έχει να περάσει ο/η «ένοχος» μόλις εντοπιστεί, κανείς δεν το φαντάζεται. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα στις συνεργασίες σου και θα βάλεις τις βάσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια. Με το ταίρι σου επίσης θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία, που μεν θα σε ικανοποιήσουν, αλλά θα σε αγχώσουν κιόλας. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να έχεις δουλίτσες να σε τρέχουν, αλλά θα έχεις τόσες ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε βγάζουν από την ρουτίνα και την μιζέρια σου που μάλλον θα τις αφήσεις πίσω. Επίσης μπορεί να σου προτείνουν αναπάντεχα μία καινούρια δουλειά ή να αναβαθμιστεί η θέση σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Σε ακραίες καταστάσεις θα φτάσετε με το ταίρι σου λόγω ζήλιας και εμμονών που σας κυριεύουν, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Δεν αντέχεται πλέον όλη αυτή η κατάσταση και είτε που θα χωρίσετε μια και καλή, είτε που θα ξεκινήσετε τα παιχνίδια εξουσίας και όποιος αντέξει. Αν είσαι σόλο, ετοιμάσου να κάνεις μία γνωριμία με κάποιον/α που θα νιώσεις πως είναι το άλλο σου μισό από το πρώτο λεπτό. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κοιτάξεις να βάλεις σε μία τάξη την καθημερινότητα σου και πάνω από όλα τα οικονομικά σου. Θα βρεις τρόπους και εναλλακτικές, ώστε και στις υποχρεώσεις σου να είσαι κύριος/α και να παράλληλα να μην νιώθεις ότι σε πνίγουν. Στην δουλειά θα φορτωθείς πολλά και θα έχεις και θεματάκια με συναδέλφους, που μπορεί να σε ρίξουν ψυχολογικά, όμως κουτσά στραβά θα την παλέψεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μετράς τις ώρες ανάποδα για να ξεκινήσουν οι διακοπές του Πάσχα, αφού δεν έχεις ούτε την διάθεση, ούτε τα κουράγια να πιεστείς για οτιδήποτε. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με κανένα κρυωματάκι.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σαν να μην σου τα λένε καλά οι δικοί σου τώρα τελευταία, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, και μάλλον θα αισθανθείς την αγάπη τους και τη φροντίδα τους σαν θηλιά στο λαιμό σου, αφού στην ουσία το ζητούμενο τους είναι να σε χειρίζονται για να πηγαίνεις με τα νερά τους, ειδικά αν έχουν οικονομικά το πάνω χέρι. Αυτό μπορεί να νιώσεις πως συμβαίνει και με τον/την σύντροφό σου. Επίσης προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας, για να μην βρεθείς ζημιωμένος/η με κάποιον τρόπο. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, θα πάρεις αποφάσεις σημαντικές για μία συνεργασία σου και για να προωθήσεις ένα σημαντικό σου σχέδιο. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να μην ζείτε με το ταίρι σου τον πρώτο καιρό του έρωτα σας, όμως μία σιγουριά και μία ασφάλεια την νιώθεις για να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μάλλον μία γνωριμία που δεν σε έχει ξεσηκώσει κιόλας, θα πάει παραδόξως καλά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορείς να κάνεις ελεύθερα ό,τι σε διασκεδάζει και σε ευχαριστεί, όμως στην ερωτική σου ζωή μην επενδύεις πολλά. Το ταίρι σου, μάλλον θα σε απογοητεύσει με την συμπεριφορά του, ενώ αν είσαι σε φάση που ψάχνεις την επόμενη μεγάλη αγάπη, θα φας πολύ παραμύθι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου, ό,τι λες με το άλλο σου μισό ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη έχει διπλά νοήματα, ενώ και από πλευράς σου κρατάς πάντα μία πισινή και ψάχνεις από χίλιες μεριές ό,τι ακούς. Παράλληλα προσπαθείς να περάσεις με χειριστικούς τρόπους τα δικά σου θέλω. Δεν θα δείξεις την ίδια διπλωματικότητα με τους απλούς συναδέλφους σου, οι οποίοι θα καταλάβουν μία και καλή ποιος κάνει κουμάντο και θα γίνει ό,τι πεις εσύ ο κόσμος να χαλάσει. Πάντως μπορεί να προκύψει και μία μοιραία γνωριμία- love story, μέσα σε όλα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες ή απαιτητικές καταστάσεις στο σπίτι σου που μπορεί να σε αγχώνουν ή να σε κάνουν να νιώθεις πιεσμένος/η, όμως ευτυχώς τα αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα και οι δικοί σου φαίνεται πως κοιτούν να σε διευκολύνουν όπου μπορούν και αναλαμβάνουν κι εκείνοι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, για να μην πέφτουν όλα στις πλάτες σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πιθανώς να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ή να καταλάβεις πως σου κρύβουν πράγματα και να απογοητευτείς με την στάση τους. Μπορεί να σε στενοχωρήσει και μία καλή ευκαιρία που θα χάσεις σε σχέση με κάποιο ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, στην ερωτική σου ζωή υπάρχει ή μπαίνει τώρα ένα πρόσωπο το οποίο σου ξυπνάει έντονα και βαθιά συναισθήματα. Σίγουρα η σχέση σας δεν είναι καθόλου βαρετή, όμως πιθανώς να είναι ψυχοφθόρα, αφού και οι δυο πλευρές θέλετε να επιβάλλεστε και να κινείτε τα νήματα. Πάντως με τόση ανασφάλεια, συν τις τάσεις εκδικητικότητας, μπορεί και να μην αντέξει το όλο θέμα και να πάει για διάλυση. Αρκετά απόλυτος/η μπορεί να είσαι και με τα παιδιά σου ή άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα και να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα σου ή δώρα για να τους αναγκάζεις να κάνουν ό,τι λες. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για κοινωνικότητες και σούρτα φέρτα, .όμως δεν θα σου λείψουν οι γνωριμίες και μπορεί κιόλας να υπάρξει και κάποιο καινούριο φλερτ. Αν είσαι σε σχέση, θα συζητήσετε με το ταίρι σου για σοβαρά θέματα που σας απασχολούν κι ό,το υποσχεθείτε ο ένας στον άλλον, είναι εγγύηση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, πρόσεχε τις συζητήσεις σου αυτές τις μέρες, γιατί και αυτά που λες εσύ είναι παρεξηγήσιμα, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα λες, και δεν θα καταλαβαίνεις απόλυτα τι σου λένε οι γύρω σου. Επίσης, προσοχή στα ψέματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, θα σε φοβηθεί το μάτι των δικών σου, έτσι όπως θα τους τυλίξεις σε μία κόλλα χαρτί και θα τους επιβάλλεις τα δικά σου θέλω σε ζητήματα που μάλλον αφορούν όλους σας. Ειδικά για οικονομικά και θέματα ακίνητης περιουσίας δεν σηκώνεις κουβέντα. Στην ερωτική σου ζωή, δεν θα λείψουν οι μοιραίες καταστάσεις κι εξελίξεις, ούτε και οι ακραίες. Με το ταίρι σου παίζετε μεταξύ μίσους και πάθους, όμως μπορεί και να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζώδιου, τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι πηγή άγχους και οι ανασφάλειες σου να πολλαπλασιάζονται, όμως αυτή την εβδομάδα θα έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια της οικογένειάς σου και θα νιώσεις πως μπορεί και να υπάρχει φως στο τούνελ. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να κάνεις πολλά και αχρείαστα έξοδα, χωρίς καν να καταλαβαίνεις πόσο εις βάρος σου είναι αυτή η συμπεριφορά. Μακριά από καινούριες οικονομικές συμφωνίες, γιατί θα απογοητευτείς, ενώ αν σου έχουν τάξει λεφτά, πχ μία αύξηση, μην την περιμένεις…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου δεν τα φαντάζεται άνθρωπος και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο σου. Θέλεις να κάνεις πλάγια και μουλωχτά τις κινήσεις σου και να περνάς το δικό σου αθόρυβα. Μπορείς να πείσεις όποιον θέλεις για ό,τι θέλεις κι αυτό μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Στην ερωτική σου ζωή κινείσαι επίσης παρασκηνιακά και μπορεί κιόλας να ξεκινήσει μία παράνομη σχέση αυτές τις μέρες, εκτός κι αν ερωτοχτυπηθείς με κάποιον/α που δεν τολμάς ούτε στον εαυτό σου να παραδεχτείς. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις αρκετές επαφές με φίλους και γνωστούς αυτές τις μέρες και μπόλικες νέες γνωριμίες. Θα κάνεις καλή εντύπωση σε όλους και μπορεί κιόλας να μάθεις σημαντικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν σε σχέση με τους στόχους σου ή σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, νιώθεις πιο ευαίσθητος/η από ποτέ αυτές τις μέρες και το εκφράζεις προς όλους, κάποιες φορές όμως παραείσαι ρομαντικός και έχεις μεγάλες απαιτήσεις ή προσδοκίες από τους γύρω σου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved