Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο: Τίμησε την ευκαιρία και μην ψάχνεις τιμή ευκαιρίας!

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 8 Μαΐου και ώρα 6:22πμ, στις 18ο 02΄του Ταύρου

Θανάσης Ματσώτας
Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο: Τίμησε την ευκαιρία και μην ψάχνεις τιμή ευκαιρίας!

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, που είναι γεννημένοι από τα μέσα έως το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου ή έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα, γύρω από τη 18η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ακόμη περισσότερο σημαντική θα είναι για όλους τους παραπάνω αν είναι γεννημένοι τις χρονιές 1942,1948, 1961, 1967, 1980 και 1999.

Στην κύρια Αστρική της εκδοχή θα επηρεάσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί από τα αρχές έως τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, ειδικά αυτούς του 1964, του 1968 και του 1987.

Οι του Σταθερού σταυρού που είναι γεννημένοι κοντά στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, επηρεάζονται από τη δεύτερη Αστρική εκδοχή. Γι' αυτούς οι αντίστοιχες χρονιές είναι οι 1944, 1963, 1982,1986, 1999 και 2005.

Η ισχυρή παρουσία της Αφροδίτης αλλά κυρίως του Δία και του Ουρανού πάνω στον Ήλιο και τη Σελήνη, είναι τα κύρια στοιχεία αυτής της Νέας Σελήνης που φαίνεται ενδιαφέρουσα και κυρίως ελπιδοφόρα. Ειδικά στην «τσέπη» σου, αλλά όχι μόνον εκεί, θα δημιουργήσει την αναγκαία ευνοϊκή συνθήκη!

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου συνδέεται σε κάποιο βαθμό με τα αντίστοιχα «φεγγάρια» του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου που δεν ήταν καθόλου εύκολα, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και σαφώς καλύτερα. Κοινό τους στοιχείο είναι ακριβώς αυτή η έντονη επιρροή του Ουρανού που ταράζει το ασφαλές τοπίο του Ταύρου και ζητά επιτακτικά αλλαγές!

Τον αναγκαίο δυναμισμό γι' αυτές, προσφέρει απλόχερα ο Άρης από τον Κριό, ίσως επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο που θα έχει φυσικά και τις… παράπλευρες απώλειες. Από την άλλη, δεν φτιάχνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά!

Ειδικά για την Ελλάδα, αυτός ο Άρης αποτελεί έναν μικρό «πονοκέφαλο», καθώς στο ωροσκόπιο αυτής της Νέας Σελήνης, επηρεάζει τις ιδιαίτερα ευαίσθητες πρώτες μοίρες των Παρορμητικών, που πάντα προκαλούν πολιτική, οικονομική και κοινωνική ανάφλεξη στη χώρα σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Η ευκαιρία όμως συχνά παίρνει τη μορφή κάποιας δυσκολίας. Η δυσκολία σου, στην παρούσα φάση, είναι η εγκατάλειψη αυτού που θεωρείς δεδομένο ή αδιαπραγμάτευτο, της ασφάλειας και της κατοχής.

Αλλάζουν τα δεδομένα και όχι μόνο στην οικονομία. Αλλάζουν οι αξίες σου. Αυτό που πριν θεωρούσες πολύτιμο, θα πάψει να είναι και τη θέση του σταδιακά θα πάρει κάτι άλλο, στο οποίο θα πρέπει εσύ να φροντίσεις να πιάσεις θέση.

Από αυτήν την άποψη, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη αποτελεί και άσκηση ετοιμότητας! Γιατί σου δείχνει τη ροή και την κατεύθυνση των πραγμάτων κι εσύ πρέπει να πηδήξεις στο άρμα.

Όμως για να το κάνεις αυτό, πρέπει να εγκαταλείψεις την ασφάλεια! Ακόμη και αν δεν σου βγει αυτή η συνθήκη, θα πρέπει να την δημιουργήσεις μόνος σου. Και ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι να εγκαταλείψεις τα συνηθισμένα μονοπάτια.

Είναι τύχη να βρεθείς στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή αλλά μόνος σου πρέπει να φροντίσεις να φτάσεις εκεί και να τολμήσεις να απλώσεις το χέρι σε αυτό που βρίσκεται μπροστά σου. Γιατί η ευκαιρία χορεύει με αυτούς που είναι ήδη στην πίστα! Μπορεί να φαντάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μπορεί ακόμη να σου φαίνεται και επικίνδυνο! Αλλά όπως είπε και ο Τσώρτσιλ, «οι δυσκολίες τις οποίες νικάμε, είναι ευκαιρίες τις οποίες αξιοποιούμε»!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved